LEJ DEN GAMLE VENTESAL

Det ærværdige Hirtshals Gamle Station nærmer sig sin 100-årsdag og står som en fornem og charmerende lokation til din næste begivenhed. Uanset om det er til bryllupsfesten, konfirmationen, 70-års fødselsdagen, firmafesten, retreat eller et andet arrangement, er Den Gamle Ventesal det perfekte valg.

Efter en omfattende renovering fremstår Den Gamle Ventesal nu i sit bedste skær. Gulvene er ny slebne og oliebehandlede bøgeparketgulve, væggene og vinduerne er malet og står flot. Der er tre toiletter til rådighed, hvoraf det ene er handicapvenligt med skydedør. Alle toiletter er blevet nyrenoveret, med bl.a. stuk, hvilket giver dem et lækkert og indbydende udseende.

Lokalet er godkendt til 100 personer og er fuldt udstyret med stole og borde. Der er desuden et serviceområde og et smukt anrettet køkken med kogeplader, to ovne, to store køle-fryseskabe, en almindelig opvaskemaskine og en industriopvaskemaskine til rådighed.

Hvis du ønsker at reservere lokalet, kan du sende en e-mail til info@hirtshalsgamlestation.com eller ringe til Anne på 6095 6274. Du kan også se i kalenderen, hvornår lokalet er ledigt.

Mandag - torsdag
Pr. time 300 kr.
Hele dagen 2.000 kr.

Fredag - lørdag
Pr. time 500 kr.
Hele dagen 4.000 kr.

Søndag
Pr. time 400 kr.
Hele dagen 3.000 kr.