FØLG MED I OMBYGNINGEN AF DEN GAMLE STATION

Det er fantastisk at opleve den store interesse, som ombygningen af Den Gamle Station i Hirtshals har skabt. Adskillige medier har allerede kastet deres opmærksomhed på projektet, og det glæder mig enormt. For at gøre det nemmere for alle interesserede har jeg oprettet en side, hvor du kan finde links til et tv-program produceret af TV2 Nord samt til diverse artikler, der omhandler mit lidt skøre, men hjertebårne projekt.

Jeg opfordrer dig til at følge med i processen. Du kan også finde opdateringer på både Facebook og Instagram.

Med venlig hilsen

Anne Martine

Jeg har også lavet to Hirtshals plakater hvor hele overskuddet er doneret til lokale formål. Hele beløbet på 18.000 kr. fra 2024 plakaten er doneret til den lokale ungdomsklub. De kan stadig købes hos Bog & Idé i Hirtshals til 200 kr. pr. stk.

Læs hele artiklen her
Udgivet: 13/4/2024

Sidste år lavede jeg en plakat til mine forældre i julegave som endte med at blive et støtte projekt til Surf og Natur, hvor jeg faktisk fik samlet 15.000 kr. ind, som de bl.a. brugte til at afholde festivalen Arctic Marley med. I år har jeg lavet en ny plakat, hvor pengene går til den lokale ungdomsklub og kan købes flere steder i Hirtshals.

Læs hele artiklen her
Udgivet: 24/2/2024

Niels Viberg kontaktede mig for at arrangere et kort interview til skaga.fm-podcasten. Jeg så virkelig frem til det, især fordi jeg selv havde haft mit eget radioprogram for mange år siden, da kanalen dengang hed Radio Hirtshals, og mit program hed RAL. Det var som om, at vende hjem, især da deres radiostudie også havde været placeret på Den Gamle Station. Det føltes nærmest som at fuldende en cirkel.

Lyt til interviewet her
Udgivet d. 19.1.2024

Jeg blev før jul ringet op af Nordjyske som havde opdaget mit "lille" projekt og det er der kommet en rigtig artikel ud af. Desværre skal du være abonnent for at læse den, men derfor skal du ikke snydes for linket til artiklen ;-)

Læs artiklen her
Udgivet 14.1.2024

ANNE OG DEN GAMLE STATION - NORDLIV

Da den 35-årige Anne Andersen sådan lidt impulsivt bød en million kroner for den gamle station i Hirtshals, vidste hun ikke helt, hvad de 600 kvadratmeter skulle bruges til. Men nogle af dem skal komme byens borgere til gavn som et kulturhus. Renoveringen og ombygningen er i fuld gang, og Anne er vild med at være tilbage i sin vindblæste fødeby efter mange år i København.

Se hele programmet her
Udgivet: 2/12/2023

Nordsøposten har skrevet en rigtig fin artikel som renoveringen af Den Gamle Station

Læs artiklen her
Udgivet 2.12.2023

Jeg lavede en plakat af Hirtshals til mine forældre i julegave, som jeg havde tegnet på min iPad, mest fordi jeg elsker at tegne og jeg manglede en unik julegave. Men pludselig var der stor interesse for min tegning og jeg tænkte at det kunne være sjovt at sælge den. Jeg havde ingen intention om at tjene penge på den og ville derfor donere alle pengene til et lokalt forankret formål eller forening og her faldt valget på Surf og Natur.

Læs hele artiklen her
Udgivet 13.2.2023